Pranic Healing și SM

Grup SM experimental de terapie de tip Pranic Healing
Când 2017-04-05 event_when_differentday_optional_word_between_date_and_time 10:00 până la
2017-07-01 event_when_differentday_optional_word_between_date_and_time 12:00
Unde Oradea
Nume
Telefon de Contact 0745394571
Adaugă un eveniment în calendar vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Centrul de recuperare și reabilitare SM din Oradea a deschis un nou atelier de terapie. Pranic healing este noua provocare de terapie complementară, alternativă, care sprijină persoanelor afectate de SM pentru păstrarea restantului funcțional în baza conservării și întăririi echilibrului interior. Atelierul de terapie se desfășoară în fiecare luni, miercuri și vineri, în sesiuni de grup (până la 20 de persoane) și individual.

Atelierul este susținut de Asociația Pranic Healing Oradea, care se află sub îndrumarea Institute of Inner Sience Inc. (IISI).  Acest Institut a fost creat și fondat de către Master Choa Kok Sui (MCKS) și care are scopul de a fi un liant între diferitele centre Pranic Healing din întreaga lume. Detalii la: www.asociatiapranichealing.ro.

Ce este și cu ce se ocupă Pranic Healing?

Pranic Healing (vindecare pranică) provine din două cuvinte: Prana, ce înseamnă energie vitală și vindecare. Vindecarea Pranică este practic un sistem de terapie complementară care nu se bazează pe atingere fizică, medicamente și care folosește prana pentru a vindeca o gamă largă de boli fizice și psihice. Vindecarea pranică se diferențiază de alte metode de vindecare printr-un mod de abordare sistematic și științific.

Fondatorul Pranic Healing este GRAND MASTER CHOA KOK SUI. Acesta a fost un lector și autor internațional, al cărui stil simplu și direct contrastează cu anvergura puternică a tehnicilor de vindecare energetică pe care le-a propagat. A fost președinte-fondator al Institutului pentru Studii Interne, al Fundației Mondiale de Vindecare Pranică și Fondatorul MCKS Arhatic Yoga Ashram în Pune, India.

Cu ajutorul vindecării pranice, suntem capabili să detectăm problemele și dezechilibrele din aură și să le îndepărtăm cu grijă folosind o tehnică simplă, fără a fi necesar contactul fizic, utilizarea medicamentelor de orice natură. Odată ce aura este echilibrată și devine strălucitoare, sănătatea fizică și psihică este garantată.

Se știe că toate ființele au un câmp energetic în jurul lor, cunoscut sub numele de aură și care arată ca un glob de lumină strălucitor. Aura funcționează precum bateria unui telefon mobil, menține corpul sănătos și în viață.

Toate lucrurile care ne deranjează în viață (stresul, frica, tristețea, singurătatea, certurile și frustrările) fac ca acest câmp energetic luminos să devină întunecat, dezechilibrat, plin de goluri și de energie de culoare gri. Aceasta face ca pe termen lung să se manifeste la nivelul corpului nostru sub formă de durere, disconfort, probleme de natură psihică sau fizică.

Majoritatea oamenilor apelează la medicamente pentru a îndepărta aceste boli.

Cu toate că este necesar de a proceda în acest mod, în multe cazuri acestea au reacții adverse, în special în cazurile de natură psihologică atâta vreme cât cauza acestora nu a putut fi vindecată.

Cea mai bună soluție este de a se utiliza un tratament complementar împreună cu medicina alopată!

Care sunt beneficiile Vindecării Pranice?

Vindecarea Pranică este foarte eficientă în tratarea afecțiunilor fizice. Pe baza diverselor mărturii, un număr mare de boli fizice au arătat îmbunătățiri extraordinare prin aplicarea vindecării pranice (Pranic Healing). Aici putem include migrena, diabetul, răceala, tuse, dureri de cap, febră, sinuzite, astm bronsic, dureri de spate, hipertensiune arterială, osteoporoza și artrita.

Vindecarea Pranică aparține unui pachet complex de tratamente complementare, care include, de asemenea și vindecarea de boli psihice. Psihoterapia Pranică este una din aplicațiile vindecării pranice (Pranic Healing) ce tratează afecțiuni de natură emoțională și psihică. Vindecarea Pranică și-a demonstrat eficiența în tratarea afecțiunilor psihice, cum ar fi traumele din copilărie, fobii, stres, anxietate, durere, iritabilitate, isterie, violență și depresie.

 

Ce este Meditatia la Inimile Gemene?

Meditația la Inimile Gemene este una dintre cele mai avansate tehnici spirituale, care în trecut era cunoscută doar de anumiți discipoli, iar acum este oferită publicului datorită eforturilor remarcabile ale lui Master Choa Kok Sui.

Secretul ei constă în activarea centrilor energetici ai corpului uman, respectiv a Inimii și a Coroanei, fără de care iluminarea nu este posibilă.

Ce beneficii aduce Meditația la Inimile Gemene?

-          Relaxare fizică

-          Sănătate îmbunătățită

-          Scade tensiunea musculară

-          Previne și reduce durerile în bolile cronice

-          Reduce stresul, anxietatea și depresia

-          Minte mai ascuțită, mai clară și mai multă fericire

-          Crește stima de sine

-          Crește creativitatea, se dezvoltă intuiția

-          Îmbunătățirea relațiilor voastre

-          Oferă pace interioară

-          Vă învață să iertați și să vă schimbați atitudinea față de viață

-          Deveniți un canal al energiei divine etc.