Donează pentru noul Centru SM Timiș

Un proiect al Fundației Filantropia Timișoara

 

Fundația Filantropia Timișoara a demarat un proiect de amenajare a unui centru comunitar de recuperare dedicat persoanelor afectate de scleroza multiplă din Timișoara și împrejurimi, ca urmare a unui dialog pe această temă cu Asociația de Scleroză Multiplă din România, care caută soluții parteneriale în toate localitățile din România în care sunt dezvoltate grupuri locale de pacienți afectați de SM.

Noul centru, care ne-am dori să fie inaugurat în toamna anului 2018, cu ocazia Seminarului Național SM organizat anul acesta de ASMR la Timișoara, va desfășura activități de recuperare prin psihoterapie, kinetoterapie, informare, consiliere și sprijin pentru grupuri mici de pacienți, dar și servicii de asistență la domiciliu și telemedicină, adresată pacienților din județ.

Centrul va fi administrat de Fundația Filantropia Timișoara și va fi susținut și de Asociația de Scleroză Multiplă din România, sucursala Timiș, în baza unui protocol de colaborare. Deasemenea, la acest proiect mai contribuie în calitate de parteneri și Fundația de Scleroză Multiplă Bihor și Asociația Filantropia Oradea.

În acest sens, îndemnăm orice persoană care dorește să sprijine activitățile noului centru, în vederea creșterii calității vieții persoanelor afectate de SM din județul Timiș, să ajute Grupul SM Timiș, oferind donații dedicate funcționării centrului comunitar și îmbunătățirii activităților acestuia.

Puteți dona sume mici (50-100 lei) sau mari, utilizând următoarele opțiuni:

1. Donație mici în contul Grupului SM Timiș:

RO16BTRLRONCRT0266350505
Banca Transilvania
Titular: Asociația de Scleroză Multiplă din România

2. Completarea formularului de 2% pentru Grupul SM Timiș:

Puteți descărca formularul la acest LINK

3. Sponsorizări mari, în contul bancar al Grupului SM Timiș:

Contact pentru detalii și contract de sponsorizare:
0744/35 47 71
timis@sclerozamultipla.ro
Stoica Florin

4. Sponsorizări în contul Fundației Filantropia Timișoara

Contact pentru detalii și contract de sponsorizare: 

Fundaţia Filantropia Timişoara

Adresa: Bulevardul C.D. Loga nr. 7
Cod poştal 300021, Timişoara
Telefon: (004) 0256 490 287
Mail: office@fft.ro

 

Tag-uri ultimele știri